Leerling timmerman

Wil je als leerling timmerman aan de slag in de bouw? Dan heeft Friso een plaats voor je. De bouw heeft toekomst, daar geloven wij in. Wij bouwen graag samen met jou aan die toekomst. Bij Friso krijg je de begeleiding die je verdient. Wij maken samen met jou een plan en zorgen dat je alle facetten van de bouw leert kennen. Doordat we aan heel veel verschillende projecten werken, is er voor jou altijd een bouwplaats die bij je past. Wil jij leren hoe het is om te werken in de woningbouw, bouw je liever mee aan een grote fabriek of lijkt het je wat om in een van onze fabrieken aan de slag te gaan? Dat kan! Als jij een échte bouwer wilt worden, dan helpen we je graag.

Wil je meer informatie over de leertrajecten bij Friso? Neem dan contact op met Marcel van der Zee. Hij vertelt je graag alles. Je kunt hem bellen of mailen:

T 06 - 11 34 12 72

E m.vanderzee@frisobouwgroep.nl

Leerling timmerman

Solliciteren?

Meer informatie:

Personeelsfunctionaris:
Gerwin Legtenberg.

0515 – 42 99 99

06 - 29 05 58 66

g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.

www.frisobouwgroep.nl

Solliciteren & Contact

Vacatures

Leerling timmerman of metselaar met passie voor restauratie

Leerling timmerman of metselaar met passie voor restauratie

Jurriëns Noord, al 45 jaar het toonaangevende restauratiebedrijf van Noord Nederland, is op zoek naar timmermannen en –vrouwen. Je kent ons misschien van het werk aan de Olle Grieze in Groningen, Havezathe Oldengaerde in Dwingeloo of Post Plaza in Leeuwaren. Wij bouwen samen aan een stevige toekomst. Innovatie, duurzaamheid en bovenal kwaliteit; dat is waar we voor gaan! Om onze ambities waar te kunnen maken hebben vakmensen nodig; echte timmermannen of vrouwen met als specialisatie restauratie. Hou je van afwisselend werk en werk je graag in teamverband aan mooie en unieke projecten en monumentale gebouwen? Dan zoeken we jou!

Lees meer