Leerling timmerman

Wil je als leerling timmerman aan de slag in de bouw? Dan heeft Friso een plaats voor je. De bouw heeft toekomst, daar geloven wij in. Wij bouwen graag samen met jou aan die toekomst. Bij Friso krijg je de begeleiding die je verdient. Wij maken samen met jou een plan en zorgen dat je alle facetten van de bouw leert kennen. Doordat we aan heel veel verschillende projecten werken, is er voor jou altijd een bouwplaats die bij je past. Wil jij leren hoe het is om te werken in de woningbouw, bouw je liever mee aan een grote fabriek of lijkt het je wat om in een van onze fabrieken aan de slag te gaan? Dat kan! Als jij een échte bouwer wilt worden, dan helpen we je graag.

Wil je meer informatie over de leertrajecten bij Friso? Neem dan contact op met Marcel van der Zee. Hij vertelt je graag alles. Je kunt hem bellen of mailen:

T 06 - 11 34 12 72

E m.vanderzee@frisobouwgroep.nl

Leerling timmerman

Solliciteren?

Meer informatie:

Personeelsfunctionaris:
Gerwin Legtenberg.

0515 – 42 99 99

06 - 29 05 58 66

g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.

www.frisobouwgroep.nl

Solliciteren & Contact

Leerling timmerman of metselaar met passie voor restauratie

Jurriëns Noord, al 45 jaar het toonaangevende restauratiebedrijf van Noord Nederland, is op zoek naar timmermannen en –vrouwen. Je kent ons misschien van het werk aan de Kalkovens Garmerwolde, Havezate Oldengaerde in Dwingeloo of Post Plaza in Leeuwarden. Wij bouwen samen aan een stevige toekomst. Innovatie, duurzaamheid en bovenal kwaliteit; dat is waar we voor gaan! Om onze ambities waar te kunnen maken hebben vakmensen nodig; echte timmermannen of -vrouwen met als specialisatie restauratie. Hou je van afwisselend werk en werk je graag in teamverband aan mooie en unieke projecten en monumentale gebouwen? Dan zoeken we jou!


Leer je voor timmerman of metselaar en heb je een passie voor restauratie? Dan zoeken wij jou!

Werkmaatschappij: Bouwbedrijf Jurriëns Noord B.V.
Werkgebied: Friesland/Groningen
Standplaats: Sneek of Groningen
Opleidingsniveau: MBO Niveau BOL/BBL 2 of 3


Wij hebben opleidings- en begeleidingstrajecten en vinden het ontzettend leuk om jou ons mooie vak te leren.

Wij leren jou graag het vak!

Als je als timmerman of timmervrouw bij Jurriëns aan de slag gaat, dan werk je aan mooie projecten en bijzondere rijksmonumentale gebouwen, zoals boerderijen, herenhuizen, kerken en ander cultureel erfgoed. Je hebt twee rechterhanden, bent creatief en je kunt tekeningen lezen. Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt kozijnen stellen, sporen aanlassen, haakverbindingen maken en houdt dagelijks je administratie bij. Een monument dat is voor jou een stuk cultureel erfgoed dat zo goed mogelijk bewaard moet blijven. Daar zet je je dan ook met hart en ziel voor in! Je begrijpt dat het restauratievak zich ontwikkelt en dat het dus belangrijk is om bij te blijven in je vak. Je weet dat het soms lastig werken is op moeilijk bereikbare plekken. Maar ook dat juist dáár vaak de pareltjes te vinden zijn.

Werkzaamheden

  • Timmer- en stelwerkzaamheden in de verbouw, renovatie en restauratie.
  • Af en toe voer je ook metselherstelwerk, lood-, zink- en/of leiwerk uit.
  • Je werkt in teamverband aan een project en blijft tot oplevering betrokken.

Dit vragen we van jou:

  • Een gemotiveerde inzet en passie voor restauratie;
  • Je kunt op een nette, correcte en betrouwbare manier omgaan met allerlei soorten opdrachtgers


Werken bij Friso Bouwgroep

Een ambitieus, veelzijdig en zelfstandig bouwbedrijf met korte lijnen en zonder flauwekul. Dat is Friso Bouwgroep. We worden een steeds grotere familie waarin we altijd op zoek zijn naar échte bouwers. Door de toename van de diversiteit van onze diensten neemt ook het werkgebied toe. We beheersen alle facetten van de bouw en daar dragen onze medewerkers elke dag een steentje aan bij. Dat maakt ons trots en zorgt voor vertrouwen op de toekomst. Wil jij werken aan spraakmakende projecten, hou je van afwisseling en heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Dan krijg je van ons alle vrijheid die je nodig hebt. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Laat van je horen. We bouwen graag samen met jou aan de toekomst!

Solliciteer direct!

Denk je dat wij een klik hebben?  Neem dan rechtstreeks contact op met onze personeelsfunctionaris Gerwin Legtenberg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 – 42 99 99 / 06 - 29 05 58 66 of via g.legtenberg@frisobouwgroep.nl. Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie over Jurriëns Noord vind je hier.