Solliciteren & Contact
Solliciteren?

Meer informatie: 

 

Personeelsfunctionaris:
Gerwin Legtenberg.

0515 – 42 99 99

06 - 29 05 58 66

g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.

www.frisobouwgroep.nl

Timmerman

Timmerman

Ga je als timmerman aan de slag dan weet je zeker dat je afwisselend werk hebt. Bij Friso werken zo’n 300 timmermannen aan heel veel uiteenlopende projecten. Zo voeren we kleine reparatiewerkzaamheden en verbouwingen uit. Maar dat is niet alles. De timmermannen bij Friso werken ook aan grote restauratieprojecten en ze bouwen mee aan woningen, scholen en grote fabrieken.

Uitvoerder

(Hoofd)uitvoerder

De (hoofd)uitvoerder is de verantwoordelijke op de bouwplaats. Hij is verantwoordelijk voor de inzet van het personeel. Hij zorgt dat de planning gehaald wordt en dat wat gebouwd wordt voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die Friso aan haar projecten stelt. Ook zorgt de (hoofd)uitvoerder dat de regels op het gebied van veiligheid, arbo en milieu worden nageleefd.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is voor de start van een project bij het werk betrokken. Voordat een project van start gaat is er al van alles geregeld. Dat doet de werkvoorbereider. Hij is verantwoordelijk voor een waterdichte planning, weet exact welke materialen er besteld moeten worden en onderhoudt contacten met onderaannemers.

Calculator

Calculator

De calculator rekent uit wat een bouwproject gaat kosten voordat het gebouwd moet worden. Hij maakt dan ook de begrotingen voor projecten. Friso is een aannemer die meedenkt met de opdrachtgevers. Dat vragen wij ook van onze calculatoren. Verbetervoorstellen en optimalisaties worden dan ook ontzettend gewaardeerd. Het gaat er immers om om voor een goede prijs, de beste kwaliteit te leveren.

Inkoper

Inkoper

De inkoper is verantwoordelijk voor de inkoop van materiaal, materieel en onderaannemers. Een inkoper vraagt offertes op, doet prijsonderhandelingen en vergelijkt aanbiedingen. Als inkoper ben je een geboren onderhandelaar en weet je wat er speelt in de bouw.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is eindverantwoordelijke voor een project. Hij is vaak vanaf de allereerste voorbereiding betrokken bij een bouwproject en werkt dan ook nauw samen met de inkopers, werkvoorbereiding en (hoofd)uitvoerder. Ook houdt hij nauw contact met de opdrachtgever en bewaakt hij het ontwerp- en uitvoeringsproces

BIM-Modelleur

BIM-Modelleur

Vroeger werden bouwtekening altijd op papier gemaakt. Voor een groot project liep dat letterlijk 'aardig in de papieren'. Tegenwoordig gaat tekenen veelal digitaal. De BIM-modelleur is hiervoor verantwoordelijk.

Woonadviseur

Woonadviseur

De woonadviseur, ook wel kopersbegeleider genoemd, is de schakel tussen Friso en de kopers van een nieuwbouwwoning. Je bent de contactpersoon voor de makelaar, de notaris en de badkamers- en keukenspecialist. De woonadviseur hoeft geen technische opleiding te hebben, maar affiniteit met de bouw is natuurlijk wel nodig.

_DSC5192
Direct solliciteren?

Denk je dat wij een klik hebben? Neem dan contact op met onze personeelsfunctionaris Gerwin Legtenberg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 – 42 99 99 / 06 - 29 05 58 66 of via g.legtenberg@frisobouwgroep.nl. 

Meer informatie?

Wil je weten wat wij zoeken?