Solliciteren en contact

Solliciteren & Contact
Timmerman m/v

Timmerman m/v

Ga je als timmerman aan de slag, dan weet je zeker dat je afwisselend werk hebt. Bij Friso werken zo’n 300 timmermannen aan heel veel uiteenlopende projecten. Zo voeren we kleine reparatiewerkzaamheden en verbouwingen uit. Maar dat is niet alles. De timmermannen bij Friso werken ook aan grote restauratieprojecten en ze bouwen mee aan woningen, scholen en grote fabrieken.

Lees meer
(Hoofd)uitvoerder

(Hoofd)uitvoerder

De (hoofd)uitvoerder is de verantwoordelijke op de bouwplaats. Hij is verantwoordelijk voor de inzet van het personeel. Hij zorgt dat de planning gehaald wordt en dat wat gebouwd wordt voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die Friso aan haar projecten stelt. Ook zorgt de (hoofd)uitvoerder dat de regels op het gebied van veiligheid, arbo en milieu worden nageleefd.

Lees meer
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is voor de start van een project bij het werk betrokken. Voordat een project van start gaat is er al van alles geregeld. Dat doet de werkvoorbereider. Hij is verantwoordelijk voor een waterdichte planning, weet exact welke materialen er besteld moeten worden en onderhoudt contacten met onderaannemers.

Lees meer
Calculator

Calculator

De calculator rekent uit wat een bouwproject gaat kosten voordat het gebouwd moet worden. Hij maakt dan ook de begrotingen voor projecten. Friso is een aannemer die meedenkt met de opdrachtgevers. Dat vragen wij ook van onze calculatoren. Verbetervoorstellen en optimalisaties worden dan ook ontzettend gewaardeerd. Het gaat immers om het leveren van de beste kwaliteit voor de juiste prijs.

Lees meer
Projectleider

Projectleider

De projectleider is eindverantwoordelijke voor een of meerdere projecten. Hij is vaak vanaf de allereerste voorbereiding betrokken bij een bouwproject en werkt dan ook nauw samen met de inkopers, werkvoorbereiding en (hoofd)uitvoerder. Ook houdt hij nauw contact met de opdrachtgever en bewaakt hij het ontwerp- en uitvoeringsproces

Lees meer
BIM-Modelleur

BIM-Modelleur

Vroeger werden bouwtekening altijd op papier gemaakt. Voor een groot project liep dat letterlijk 'aardig in de papieren'. Tegenwoordig gaat tekenen veelal digitaal. De BIM-modelleur is hiervoor verantwoordelijk.

Lees meer
Woonadviseur

Woonadviseur

De woonadviseur, ook wel kopersbegeleider genoemd, is de schakel tussen Friso en de kopers van een nieuwbouwwoning. Je bent de contactpersoon voor de makelaar, de notaris en de badkamers- en keukenspecialist. De woonadviseur hoeft geen technische opleiding te hebben, maar affiniteit met de bouw is natuurlijk wel nodig.

Lees meer
Aan de slag bij Friso?

Aan de slag bij Friso?

Wil jij aan de slag bij Friso en kun jij ons vertellen wat je goed kunt en waar je naar op zoek bent? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en maak kennis met ons team. Afhankelijk van jouw wens maken we graag kennis met je. WhatsAppen, bellen of mailen kan natuurlijk ook. Het mag allemaal. Laat je iets van je horen? Wij staan je graag te woord.

Wil je weten wat wij zoeken? Bekijk hier al onze vacatures.

Bekijk vacatures