Solliciteren?

Meer informatie:

Personeelsfunctionaris:
Gerwin Legtenberg.

0515 – 42 99 99

06 - 29 05 58 66

g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.

www.frisobouwgroep.nl

Solliciteren & Contact

Vacatures Friso Civiel

Friso Civiel zoekt collega's voor de volgende functies:

Uitvoerder betonwerken Civiel (Sneek)

Werkvoorbereider Civiel (Sneek)

Senior calculator Civiel (Sneek)

Vacature Civiel: werkvoorbereider

HBO  |  Sneek  |  > 5 jaar werkervaring

Als werkvoorbereider civiel ben je van het ontwerp bij een project betrokken. Je bent er verantwoordelijk voor dat het project goed van start kan gaan. En natuurlijk ook dat ze met succes kunnen worden opgeleverd. Je bent dus vanaf het ontwerp bij een project betrokken. Je verzorgt de vergunningen, maakt planningen en werkplannen en zorgt dat al het materiaal aanwezig is om het werk goed en veilig te kunnen uitvoeren.

Vacature Civiel: senior calculator

HBO  |  Sneek  |  > 5 jaar werkervaring

De senior calculator civiel die wij zoeken leidt de calculatiefase. Hij maakt hiervoor kostprijsberekeningen en -analyses. Als senior calculator civiel ga je niet alleen voor de beste prijs, maar je denkt ook mee over oplossingen in het ontwerp. De senior calculator civiel heeft een vlotte pen en schrijf EMVI-plannen die onze opdrachtgevers kunnen overtuigen.

Vacature Civiel: uitvoerder betonwerken

Noord-Nederland | HBO | 2 - 5 jaar of jong en ambitieus om te groeien

Als uitvoerder ben je van groot belang voor het succes van een project. Je zorgt voor een fijne werkomgeving, onderhoudt de relatie met de opdrachtgever en andere stakeholders en bent dus een echte bruggenbouwer. De uitvoerder betonwerken zorgt dat het project volgens planning verloopt. Hij stuurt de vakmannen op de bouwplaats aan, voert de kwaliteitscontroles op onderdelen van het werk en materialen uit en zorgt dat de er op een veilige manier gewerkt wordt. De uitvoerder betonwerken is het aanspreekpunt op de bouwplaats, ook voor de projectleider en opdrachtgever.

Werken bij Friso Civiel

Friso Civiel is de civiele betonbouwer van Noord-Nederland. Dagelijks werken de mannen van civiel aan beton- en waterbouwkundige constructies. Friso Civiel was een van de aannemers die de Haak om Leeuwarden bouwden, net als de Waddendijk op Texel. Het bouwen van gemalen, rioolwaterzuiveringen, bruggen, tunnels, sluizen en stuwen zijn de kernactiviteiten van Friso Civiel. Daarnaast wordt er ook gebouwd aan betonwerken voor de utiliteitsbouw, zoals grote fabrieken. Friso Civiel werkt graag samen met haar partners aan bijzondere en uitdagende projecten. Projecten waarbij de lat op het gebied van duurzaamheid en innovatie hoog ligt, daar houden we van! De sfeer binnen Friso Civiel is informeel. We zijn ambitieus, werken hard en gaan voor vernieuwing. Er is dan ook voldoende ruimte voor scholing van onze medewerkers.