Solliciteren en contact

Solliciteren & Contact

Timmerman m/v

Werkzaamheden timmerman m/v

Ga je als timmerman aan de slag, dan weet je zeker dat je afwisselend werk hebt. Bij Friso werken zo’n 300 timmermannen aan heel veel uiteenlopende projecten. Zo voeren we kleine reparatiewerkzaamheden en verbouwingen uit. Maar dat is niet alles. De timmermannen bij Friso werken ook aan grote restauratieprojecten en ze bouwen mee aan woningen, scholen en grote fabrieken. Als je als timmerman bij Friso aan het werk gaat heb je dus heel veel keuze uit het soort werk dat je wilt uitvoeren. Wij kijken ook samen met jou wat het beste bij je past. Hou je ervan om elke dag op een andere plek te werken, veel contact met mensen te hebben en snel resultaat te zien van wat je doet? Dan ben je perfect op je plek als timmerman bij onze afdeling Service en Onderhoud. Heb jij een passie voor het uitvoeren van restauratieklussen? Dan pas je goed bij Jurriëns Noord en voor de woningbouwers is er altijd plek bij Friso Totaalbouw.

Veilig werken als timmerman

Als timmerman moet je natuurlijk technisch inzicht hebben, je moet tekeningen kunnen lezen en ruimtelijk inzicht hebben. Ook is het belangrijk dat je goed en graag in een team werkt. Je bent op de bouwplaats altijd afhankelijk van je collega’s. Friso zorgt voor een veilige werkplek, maar daar moet je zelf ook wat voor doen. Onze timmermannen hebben dan ook cursussen over veilig werken gevolgd en krijgen regelmatig instructies over veilig werken.

Wil jij aan de slag als timmerman, maar heb je nog geen passende opleiding? Friso biedt ook plaatsen voor leerlingtimmermannen aan. Via een beroepsbegeleidende leerweg op het ROC kun je werken en leren combineren. Timmerman is een vak met toekomst!

Opleiding timmerman

MBO niveau 2 of 3

Direct solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar timmenmannen (of vrouwen ;-)) Of je nu ervaren bent of nog lerende bent, we komen graag met je in contact. Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!