Solliciteren & Contact
Solliciteren?

Meer informatie: 

 

Personeelsfunctionaris:
Gerwin Legtenberg.

0515 – 42 99 99

06 - 29 05 58 66

g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.

www.frisobouwgroep.nl

Open dag Houkesloot

Open dag Houkesloot

Op zaterdag 14 september openen wij onze deuren. Altijd al een kjkje in onze timmerfabriek willen nemen? Dat kan. Vanaf 11 tot 14 uur ben je van harte welkom.

Houkesloot Toelevering bekroont met BIM Award 2019

Houkesloot Toelevering bekroont met BIM Award 2019

In de afgelopen weken werd er volop gestemd op de ruim 80 ingezonden BIM projecten voor de jaarlijkse BIM Awards. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen voor Houkesloot Toelevering uit Sneek. In de categorie ‘Kleinschalige projecten’ is Houkesloot Toelevering benoemd tot winnaar met het nieuwbouwproject ‘Posterijen in Voorhout’. De BIM Awards worden dit najaar uitgereikt tijdens de jaarlijkse Tekla Opfrisdagen.
Van 2D naar een volledig BIM project

Leerlingen nemen kijkje bij Timmerfabriek Houkesloot

Timmerfabriek Houkesloot Onstage

Dit jaar deed Timmerfabriek Houkesloot, in samenwerking met Technopark, mee aan On Stage. Hessel en Jorn mochten vervolgens een ochtend meelopen in de timmerfabriek. Van deze ochtend is een leuk filmpje gemaakt.

Luchtdicht bouwen in Harlingen

Houkesloot levert luchtdicht casco Harlingen

In opdracht van Aannemingsmaatschappij Friso levert Houkesloot de complete prefab casco’s van 110 woningen in Plan Zuid Harlingen. De casco’s zijn voorzien van beton met houten kozijnen in een aflakverfsysteem en HR++-beglazing. Tijdens een recente meting van Thermodicht scoorden de woningen een Qv,10-waarde van 0,13.

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

 

De website van Houkesloot was aan vervanging toe. Samen met het vooraanstaande ICT-bedrijf Snakeware uit Sneek hebben we een langetermijnstrategie geformuleerd. De nieuwe site toont niet alleen de projecten waar Houkesloot aan werkte, maar geeft ook een duidelijk overzicht van de producten die Houkesloot levert.

 

 

Zonnepark Houkesloot Prefab geopend

Zonnepark Houkesloot Prefab geopend

Naast de fabriek van Houkesloot Prefab in Leeuwarden is, in opdracht van ZoninL, een nieuw zonnepark gerealiseerd. Friso Bouwgroep is één van de partners van dit bijzondere project. Door de zonnepanelen is Houkesloot Prefab op weg naar een gasloze bedrijfsvoering.

 

 

BIM-service bij Houkesloot

BIM-service bij Houkesloot

De afgelopen jaren groeide de rol van BIM* binnen de bouw. De bouwtekeningen en gegevens van architect, constructeur, installateur en toeleveranciers worden allemaal ingevoerd in een 3D-model. Houkesloot heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in kennis en is daardoor in staat om BIM-service te verlenen, zoals BIM-coördinator Hans de Jong van Houkesloot het noemt.

Stip logo

Duurzaam Houkesloot krijgt STIP-certificaat

Houkesloot koopt en verkoopt alleen hout uit duurzaam beheerde bossen. Op vrijdag 12 januari 2018 is Houkesloot daarom gecertificeerd op grond van de STIP-regeling. De heer van Doorn, directeur van SKH, heeft het certificaat aan Geert Hoekstra, Klaas Jansma en Herman van der Pol overhandigd.