Solliciteren?

Meer informatie:

Personeelsfunctionaris:
Gerwin Legtenberg.

0515 – 42 99 99

06 - 29 05 58 66

g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.

www.frisobouwgroep.nl

Solliciteren & Contact

Vacatures Friso Eibergen

Friso Oost B.V. in Eibergen heeft de volgende vacatures:

Ervaren uitvoerder (Oost-Nederland)

Ervaren werkvoorbereider service en onderhoud (Eibergen)

Ervaren werkvoorbereider utiliteitsbouw (Eibergen)

Ervaren calculator (Eibergen)

Vacature Ervaren uitvoerder

Eibergen   |  MBO of HBO  |  > 5 jaar werkervaring

Wil jij bouwen aan spraakmakende bouwteam-projecten, uitgevoerd in de omgeving Achterhoek en Twente, weet jij collega's te inspireren én heb je een scherpe blik voor de technische aspecten, kwaliteit en veiligheid van onze projecten? Solliciteer dan als uitvoerder bij onze vestiging in Eibergen.

Vacature ervaren werkvoorbereider service & onderhoud

Eibergen   |  MBO of HBO |  > 5 jaar werkervaring

Ben jij een enthousiaste project-/werkbegeleider met ervaring in de kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in de Achterhoek en Twente en wil je in bouwteam werken aan mooie en spraakmakende projecten met enthousiaste collega’s? Als werkbegeleider/projectleider service & onderhoud geef je leiding aan onze vakmensen. Je bewaakt de planning, houdt de uren en de financiën bij en zorgt dat onze projecten voldoen aan de kwaliteitseisen die gelden.

Vacature Ervaren werkvoorbereider utiliteitsbouw

Eibergen   |  MBO of HBO |  > 5 jaar werkervaring

Ben jij een enthousiaste werkvoorbereider utiliteitsbouw met veel ervaring in de kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in de Achterhoek én Twente en wil je werken aan mooie en spraakmakende projecten in een enthousiast team? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Vanwege de groei van Friso Oost hebben wij een vacature voor een ervaren werkvoorbereider utiliteitsbouw voor onze vestiging in Eibergen.

Vacature uitvoerder

Eibergen   |  MBO of HBO |  > 5 jaar werkervaring

Wil jij bouwen aan spraakmakende bouwteam-projecten, uitgevoerd in de omgeving Achterhoek en Twente, weet jij collega's te inspireren én heb je een scherpe blik voor de technische aspecten, kwaliteit en veiligheid van onze projecten? Solliciteer dan als uitvoerder bij onze vestiging in Eibergen.

Werken bij Friso Oost

Friso Oost hecht veel waarde aan traditioneel vakmanschap. Toch doen we het net wat anders, in vergelijking met de traditionele aannemer. Wij werken op een vernieuwende manier. Dat doen we als we al in het ontwerpproces, doordat we veelal als bouwteampartner geselecteerd worden. We denken als een bouwer, maar verplaatsen ons in de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Natuurlijk willen we graag bouwen, maar voor Friso Oost is het geven van een goed advies zeker zoveel waard.

Het kantoor van Friso Oost staat in Eibergen. Van daaruit voeren we onze projecten in de Achterhoek en Twente uit. De sfeer bij Friso Oost is informeel, we staan voor elkaar klaar en op de bouwplaatsen heerst een gemoedelijke sfeer. Friso Oost is een dynamische, groeiende vestiging en onderdeel van de stabiele Friso Bouwgroep. De klantenkring van Friso Oost is uitgebreid en bestaat uit veel vaste opdrachtgevers. Opdrachtgevers die het waarderen dat we een stap extra zetten, meedenken en met oplossingen komen waar nog niemand aan gedacht had.

  • Verduurzaming: Met name voor de corporaties maar ook voor de particulier.
  • Utiliteit: Nieuwbouw kantoren, instellingen en bedrijfshallen. Maar ook de transformatie van bestaand vastgoed.
  • Industrie: Met name in de food industrie waar veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staat.
  • Woningbouw: Zowel nieuwbouw (met ons eigen casco-systeem) als verbouw voor zowel de particulier als de professionele opdrachtgever.
  • Service & Onderhoud: Schades, (meerjaren) onderhoud en kleine klussen voor zowel de professionele als de particuliere opdrachtgevers.

De vacatures die we hebben zijn zeer divers, maar hebben ook veel overlap. Mede doordat we in een vroeg stadium betrokken worden bij projecten werk je in teamverband en hierdoor ben je van initiatief tot oplevering betrokken bij een project. Wij zoeken mensen met een pro-actieve houding die meer willen dan een realisatie volgens bestek en tekeningen. Zie jij dit zitten? Reageer dan op één van onze vacatures.