Solliciteren en contact

Solliciteren & Contact

Vacatures Friso Eibergen

Werken bij Friso Oost

Friso Oost hecht veel waarde aan traditioneel vakmanschap. Toch doen we het net wat anders, in vergelijking met de traditionele aannemer. Wij werken op een vernieuwende manier. Dat doen we als we al in het ontwerpproces, doordat we veelal als bouwteampartner geselecteerd worden. We denken als een bouwer, maar verplaatsen ons in de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Natuurlijk willen we graag bouwen, maar voor Friso Oost is het geven van een goed advies zeker zoveel waard.

Het kantoor van Friso Oost staat in Eibergen. Van daaruit voeren we onze projecten in de Achterhoek en Twente uit. De sfeer bij Friso Oost is informeel, we staan voor elkaar klaar en op de bouwplaatsen heerst een gemoedelijke sfeer. Friso Oost is een dynamische, groeiende vestiging en onderdeel van de stabiele Friso Bouwgroep. De klantenkring van Friso Oost is uitgebreid en bestaat uit veel vaste opdrachtgevers. Opdrachtgevers die het waarderen dat we een stap extra zetten, meedenken en met oplossingen komen waar nog niemand aan gedacht had.

  • Verduurzaming: Met name voor de corporaties maar ook voor de particulier.
  • Utiliteit: Nieuwbouw kantoren, instellingen en bedrijfshallen. Maar ook de transformatie van bestaand vastgoed.
  • Industrie: Met name in de food industrie waar veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staat.
  • Woningbouw: Zowel nieuwbouw (met ons eigen casco-systeem) als verbouw voor zowel de particulier als de professionele opdrachtgever.
  • Service & Onderhoud: Schades, (meerjaren) onderhoud en kleine klussen voor zowel de professionele als de particuliere opdrachtgevers.

De vacatures die we hebben zijn zeer divers, maar hebben ook veel overlap. Mede doordat we in een vroeg stadium betrokken worden bij projecten werk je in teamverband en hierdoor ben je van initiatief tot oplevering betrokken bij een project. Wij zoeken mensen met een pro-actieve houding die meer willen dan een realisatie volgens bestek en tekeningen. Zie jij dit zitten? Kijk via onderstaande link welke vacatures we open hebben staan bij Friso Oost B.V. in Eibergen.

→  Ga naar vacatures