Solliciteren?

Meer informatie:

Personeelsfunctionaris:
Gerwin Legtenberg.

0515 – 42 99 99

06 - 29 05 58 66

g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.

www.frisobouwgroep.nl

Solliciteren & Contact

Vacatures Friso Eibergen

Friso Oost B.V. in Eibergen heeft de volgende vacatures:

Junior werkvoorbereider (Eibergen)

Ervaren uitvoerder (Oost-Nederland)

Ervaren werkvoorbereider service en onderhoud (Eibergen)

Ervaren werkvoorbereider utiliteitsbouw (Eibergen)

Vacature Junior werkvoorbereider Eibergen

Eibergen   |  MBO  |  0-2 jaar werkervaring

Als junior werkvoorbereider bij Friso Oost heb je een veelzijdige functie. Je zorgt ervoor dat aan alle voorwaarden voldaan is om succesvol te kunnen starten met de werkzaamheden. De junior werkvoorbereider is verantwoordelijk voor de detailplanning van een project. Daarnaast controleer je de bouwtekeningen en stel je de V&G-plannen op. Je zorgt dat er voldoende materiaal is. We leiden onze junior werkvoorbereider op tot een volwaardig werkvoorbereider die zelfstandig zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Vacature werkbegeleider/projectleider utiliteitsbouw

Eibergen   |  MBO of HBO |  > 5 jaar werkervaring

Als project-/werkbegeleider utiliteitsbouw bij Friso Oost ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van onze utiliteitsprojecten. Je geeft leiding aan de uitvoerders of direct aan onze vakmensen. Als project-/werkbegeleider bewaak je de planning, de financiën en de kwaliteit van onze utiliteitsprojecten en zorg je voor een veilige bouwplaats.

Vacature ervaren werkvoorbereider service & onderhoud

Eibergen   |  MBO of HBO |  > 5 jaar werkervaring

Ben jij een enthousiaste project-/werkbegeleider met ervaring in de kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in de Achterhoek en Twente en wil je in bouwteam werken aan mooie en spraakmakende projecten met enthousiaste collega’s? Als werkbegeleider/projectleider service & onderhoud geef je leiding aan onze vakmensen. Je bewaakt de planning, houdt de uren en de financiën bij en zorgt dat onze projecten voldoen aan de kwaliteitseisen die gelden.

Vacature uitvoerder

Eibergen   |  MBO of HBO |  > 5 jaar werkervaring

De ervaren uitvoerder die we zoeken is de spil op de bouwplaats. Hij geeft coachend leiding aan het bouwteam, zorgt ervoor dat de bouwplaats netjes en veilig is en bewaakt de planning. De uitvoerder is er verantwoordelijk voor dat onze projecten op tijd en volgens onze kwaliteitsnormen opgeleverd worden.

Werken bij Friso Oost

Friso Oost hecht veel waarde aan traditioneel vakmanschap. Toch doen we het net wat anders, in vergelijking met de traditionele aannemer. Wij werken op een vernieuwende manier. Dat doen we als we al in het ontwerpproces, doordat we veelal als bouwteampartner geselecteerd worden. We denken als een bouwer, maar verplaatsen ons in de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Natuurlijk willen we graag bouwen, maar voor Friso Oost is het geven van een goed advies zeker zoveel waard.

Het kantoor van Friso Oost staat in Eibergen. Van daaruit voeren we onze projecten in de Achterhoek en Twente uit. De sfeer bij Friso Oost is informeel, we staan voor elkaar klaar en op de bouwplaatsen heerst een gemoedelijke sfeer. Friso Oost is een dynamische, groeiende vestiging en onderdeel van de stabiele Friso Bouwgroep. De klantenkring van Friso Oost is uitgebreid en bestaat uit veel vaste opdrachtgevers. Opdrachtgevers die het waarderen dat we een stap extra zetten, meedenken en met oplossingen komen waar nog niemand aan gedacht had.

  • Verduurzaming: Met name voor de corporaties maar ook voor de particulier.
  • Utiliteit: Nieuwbouw kantoren, instellingen en bedrijfshallen. Maar ook de transformatie van bestaand vastgoed.
  • Industrie: Met name in de food industrie waar veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staat.
  • Woningbouw: Zowel nieuwbouw (met ons eigen casco-systeem) als verbouw voor zowel de particulier als de professionele opdrachtgever.
  • Service & Onderhoud: Schades, (meerjaren) onderhoud en kleine klussen voor zowel de professionele als de particuliere opdrachtgevers.

De vacatures die we hebben zijn zeer divers, maar hebben ook veel overlap. Mede doordat we in een vroeg stadium betrokken worden bij projecten werk je in teamverband en hierdoor ben je van initiatief tot oplevering betrokken bij een project. Wij zoeken mensen met een pro-actieve houding die meer willen dan een realisatie volgens bestek en tekeningen. Zie jij dit zitten? Reageer dan op één van onze vacatures.