Solliciteren en contact

Solliciteren & Contact

MBO vacatures Friso Groningen

Friso Bouwgroep heeft in Groningen de volgende MBO-vacatures:

Vacature restauratiemetselaar

Groningen |  MBO  |  2-5 jaar

Jurriëns Noord, al 45 jaar het toonaangevende restauratiebedrijf van Noord Nederland, is op zoek naar restauratiemetselaars. Om onze ambities waar te kunnen maken hebben vakmensen nodig. Hou je van afwisselend werk en werk je graag in teamverband aan mooie en unieke projecten en monumentale gebouwen en heb je ‘goude handen’? Dan ben jij de restauratiemetselaar die we zoeken!

Vacature restauratiemetselaar

Vacature timmerman restauratie

Groningen |  MBO Niveau 2 of 3  |  2-5 jaar

Jurriëns Noord, al 45 jaar het toonaangevende restauratiebedrijf van Noord Nederland, is op zoek naar timmermannen en –vrouwen. Om onze ambities waar te kunnen maken hebben vakmensen nodig; echte timmermannen of -vrouwen met als specialisatie restauratie. Hou je van afwisselend werk en werk je graag in teamverband aan mooie en unieke projecten en monumentale gebouwen? Dan zoeken we jou!

Timmerman restauratie (Groningen)

HBO Vacatures Friso Groningen

Friso Bouwgroep heeft in Groningen de volgende vacatures:

Vacature projectleider restauratie

Groningen  |  HBO  |  > 5 jaar

Innovatie, duurzaamheid en bovenal kwaliteit; dat is waar we voor gaan! Om onze ambities waar te kunnen maken hebben vakmensen nodig. Zo zoeken wij een projectleider restauratie die het overzicht weet te bewaren, uitstekend bouwkundig inzicht heeft en de afgelopen jaren ervaring heeft opgedaan met rijksmonumenten. Gaan organisatietalent en een oog voor detail bij jou hand in hand? Dan ben jij de projectleider restauratie die wij zoeken.

Projectleider restauratie

Vacature werkvoorbereider restauratie en onderhoud

Groningen  |  HBO  |  > 5 jaar

Ben jij een kei in het maken van planningen en werkplannen en ga je altijd voor de beste kwaliteit? Heb je ruime ervaring op het gebied van restauratie en wil je samen met ons verder groeien? Je vindt het fijn om samen te werken in een dynamische bouwomgeving en durft je uit te spreken als je denkt dat dingen beter kunnen.

Werkvoorbereider restauratie en onderhoud

Meer informatie?

Direct solliciteren?

Denk je dat wij een klik hebben? Neem dan contact op met onze personeelsfunctionaris Gerwin Legtenberg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 – 42 99 99 / 06 - 29 05 58 66 of via g.legtenberg@frisobouwgroep.nl.